Τεχνική Εμπορική Εταιρεία

Μελέτες Επιβλέψεις Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων
Είδη Θέρμανσης - Κλιματισμού - Πυροπροστασίας
Πισίνες - Επεξεργασία νερού - Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Altherma της DAIKIN Ψύξη-Θέρμανση-Δροσισμός

Altherma της DAIKIN Ψύξη-Θέρμανση-Δροσισμός

 Altherma της DAIKIN

 

Ψύξη-Θέρμανση-Δροσισμός.

 

Μεγάλη απόδοση, εφάμιλη της Γεωθερμίας

με ανανεώσιμη Αεροθερμική ενέργεια!!!

 

Το Altherma της Daikin έλαβε την ευρωπαϊκή σήμανση Eco-Label: Άλλη μια πρωτιά για την Daikin Ευρώπης

Η ευρωπαϊκή σήμανση Eco-label -επίσης γνωστή και ως “το Λουλούδι” λόγω του σήματός της- δηλώνει προϊόντα και υπηρεσίες με υψηλή επίδοση όσον αφορά στις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον.Τα προϊόντα με τη συγκεκριμένη σήμανση είναι πιστοποιημένα και πληρούν τα περιβαλλοντικά κριτήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η συμμόρφωσή τους πιστοποιείται από ανεξάρτητη αρχή. Η συμμετοχή στη διαδικασία λήψης της σήμανσης είναι προαιρετική και χαρακτηρίζει κορυφαία προϊόντα από διαφορετικές κατηγορίες σε σχέση με την περιβαλλοντική τους επίδοση. Είναι διαθέσιμη για 28 κατηγορίες προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης αυτής των αντλιών θερμότητας.

Το Altherma της Daikin χρησιμοποιεί ανανεώσιμη αεροθερμική ενέργεια

Το Altherma της Daikin αποτελεί την κορύφωση της μακρόχρονης εμπειρίας της εταιρείας στην τεχνολογία της αντλίας θερμότητας. Με αποδοτικό τρόπο απορροφά θερμότητα από τον ατμοσφαιρικό αέρα και την αποδίδει στον εσωτερικό χώρο σε θερμοκρασίες ικανές να θερμάνουν την κατοικία μας και να προετοιμάσουν το ζεστό νερό χρήσης ακόμη και με εξωτερικές θερμοκρασίες που φτάνουν τους -20ºC. Για να το καταφέρει αυτό το σύστημα κάνει χρήση της αεροθερμικής ενέργειας, μιας ανανεώσιμης δηλαδή πηγής. Η τεχνολογία της αντλίας θερμότητας που εφαρμόζεται είναι ιδιαίτερα αποδοτική (3 έως 5kWh προσφερόμενης θερμότητας για κάθε 1kWh ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεται).

Για να δοθεί η σήμανση στο Altherma της Daikin το σύστημα εξετάστηκε σε διάφορες κατηγορίες: θερμική και ψυκτική απόδοση, επίπτωση στο φαινόμενο του θερμοκηπίου (GWP), στάθμη θορύβου, απουσία συστατικών οδηγίας RoHS, εκπαίδευση, συνοδευτικό έντυπο υλικό, διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και λεπτομερής πληροφόρηση στο σημείο πώλησης.

Συμπέρασμα: Το Altherma της Daikin έχει υψηλότερη απόδοση και μικρότερη επίπτωση στο φαινόμενο του θερμοκηπίου από της υπόλοιπες αντλίες θερμότητας της κατηγορίας.

Άλλη μία πρωτιά για την Daikin Ευρώπης

Η διάκριση -αναγνωρίσιμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση- έχει πολλά οφέλη για τους παραγωγούς και τους μεταπωλητές. Υποδεικνύει πως το προϊόν είναι ανάμεσα στα πιο φιλικά προς το περιβάλλον της κατηγορίας του, πως έχει περάσει από αυστηρές δοκιμές σχετικά με την ‘’περιβαλλοντική’’ του ποιότητα, την τεχνική του απόδοση και την ανθεκτικότητά του.

Η Daikin Ευρώπης είναι η πρώτη στον τομέα της που αποκτά την European Eco-label σήμανση, υπογραμμίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνεχή αφοσίωσή της στο περιβάλλον.

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΔΡΟΣΙΣΜΟΣ

ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΑΝΤΛΙΕΣ

ΗΛΙΑΚΑ

Τελευταία Νέα μας