Τεχνική Εμπορική Εταιρεία

Μελέτες Επιβλέψεις Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων
Είδη Θέρμανσης - Κλιματισμού - Πυροπροστασίας
Πισίνες - Επεξεργασία νερού - Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Μελέτες Επιβλέψεις Φωτισμού

Η εταιρία μας αναλαμβάνει μελέτες φωτισμού κτιρίων, εξωτερικών χώρων αλλά και οδοφωτισμού. Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα, προσομοιώνουμε τον χώρο σας, επιλέγουμε τα κατάλληλα φωτιστικά σώματα και σας παραδίδουμε πλήρη φωτοτεχνική μελέτη.

 • image of Μελέτη οδοφωτισμού - περιοχής Κατσαμπά - Δήμος Ηρακλείου
  Μελέτη οδοφωτισμού - περιοχής Κατσαμπά - Δήμος Ηρακλείου Η εταιρία μας παρέδωσε τον Απρίλιο του 2009 τη μελέτη οδοφωτισμού της περιοχής Κατσαμπά για τον Δήμο Ηρακλείου. Για την συγκεκριμένη μελέτη επιλέχθηκε για τον φωτισμό των οδών το φωτιστικό Monza της Disano με λαμπτήρα αλογόνου 150W, ενώ για το φωτισμό της παιδικής χαράς επιλέχθηκε το φωτιστικό Νight Elements της Ηess. Η μελέτη στο σύνολό της περιελάμβανε ισχυρά ρεύματα, πινακίδες πληροφοριών, άρδευση, δίκτυα πυρόσβεσης και φωτοτεχνική μελέτη.
 • image of Μελέτη οδοφωτισμού - περιοχής Χρυσοπηγής - Δήμος Ηρακλείου
  Μελέτη οδοφωτισμού - περιοχής Χρυσοπηγής - Δήμος Ηρακλείου Η εταιρία μας παρέδωσε τον Απρίλιο του 2009 τη μελέτη οδοφωτισμού της περιοχής Χρυσοπηγής για τον Δήμο Ηρακλείου. Για την συγκεκριμένη μελέτη επιλέχθηκε το φωτιστικό Delphi της iGuzzini με λαμπτήρα αλογόνου 150W. Η μελέτη στο σύνολό της περιελάμβανε ισχυρά ρεύματα, πινακίδες πληροφοριών, άρδευση, δίκτυα πυρόσβεσης και φωτοτεχνική μελέτη.
 • image of Μελέτη οδοφωτισμού - περιοχής Πόρου - Δήμος Ηρακλείου
  Μελέτη οδοφωτισμού - περιοχής Πόρου - Δήμος Ηρακλείου Η εταιρία μας παρέδωσε τον Απρίλιο του 2009 τη μελέτη οδοφωτισμού της περιοχής Πόρου για τον Δήμο Ηρακλείου. Για την συγκεκριμένη μελέτη επιλέχθηκε το φωτιστικό Delphi της iGuzzini με λαμπτήρα αλογόνου 150W. Η μελέτη στο σύνολό της περιελάμβανε ισχυρά ρεύματα, πινακίδες πληροφοριών, άρδευση, δίκτυα πυρόσβεσης και φωτοτεχνική μελέτη.
 • image of Φωτοτεχνική μελέτη Κτιρίου Schengen - Λιμάνι Αγίου Νικολάου
  Φωτοτεχνική μελέτη Κτιρίου Schengen - Λιμάνι Αγίου Νικολάου Η εταιρία μας εκπονεί μελέτες φωτοτεχνίας και για τα δημόσια κτίρια τα οποία αναλαμβάνει. Η πιο πρόσφατη μελέτη αφορά το Κτίριο Schengen που θα κατασκευαστεί στο λιμάνι Αγίου Νικολάου.

  ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

  ΔΡΟΣΙΣΜΟΣ

  ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

  ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

  ΑΝΤΛΙΕΣ

  ΗΛΙΑΚΑ

  Τελευταία Νέα μας